Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/httpd/www/unixo.hu/html/includes/file.phar.inc).

Munkapszichológiai kutatások - bemutatkozás

dr. Gönczi Gergely szervezetfejlesztő vagyok.

Választott szakterületeim az eredményes vezetés és a szervezeti egészség. Szemléletemet a gyógyítói, a menedzseri, a tanácsadói és az élettapasztalataim formálják. Módszereimben az orvos- és magatartástudományi ismereteimre, az érzéseimre és a feltételezett józaneszemre támaszkodom.

Lelkesítenek az értő figyelmet, elemző, kreatív gondolkodást igénylő és a szellemi kalandokat kínáló feladatok. Szerencsére, az emberek képességeinek kibontakoztatása, erőforrásaik feltárása, elakadásaik megoldása többnyire ilyen tevékenység.

A kutatásban a személyiségemből fakadó kíváncsiság, a rendszerben gondolkodás hajt és kisebb mértékben, de kétségtelenül a bennem dolgozó becsvágy húz. 

Azt hiszem a "tanácsadói bölcsek köve" amivel minden nehézség sikerré változtatható, megbízónak és tanácsadónak is titkos vágya, amit persze általában erősen titkolunk és inkább a komoly munka jelentőségét hangoztatjuk. De hát azért mégis, hátha egyszer rátalálunk...

 

Scroll to Top