A vezetők kibontakozása kutatás célja

Vállalati menedzserek kompetenciáinak, a bennük rejlő lehetőségek érvényesülésének feltételeit vizsgáljuk. Ez a bizonyos "vezetői potenciál" számos tényező összessége, mint például; korábbi tapasztalatok, posztgraduális tanulmányok, speciális szaktudás, ambíció, kreativitás, elkötelezettség, egyéni rátermettség, adottságok, stb. Kérdéseink, melyekre a projektben a válaszokat keressük:

• Milyen szervezeti és személyes tényezők befolyásolják azt, hogy a menedzserek ambícióiknak megfelelően tudják kihasználni kompetenciáikat?

• Vállalati körülmények között ki, és mit tehet annak érdekében, hogy a vezetők kibontakoztathassák képességeiket, kiteljesítsék vezetői kvalitásaikat?

Célunk, hogy egy reprezentatív mintából szerzett tapasztalatok alapján:

• Megismerni a vállalati menedzserek hozzáállását saját kompetenciáik kihasználtságával kapcsolatban.

• Hozzásegíteni a vezetőket ahhoz, hogy a rendelkezésükre álló tapasztalatok, tudás, ambíció mértékben lehessenek hatással az általuk vezetett munkatársakra és cégük eredményességére,

További célunk, hogy a kutatásunk eredményei szerint megoldásokat dolgozzunk ki a vezetői értékek kibontakozásának szervezeten belüli és tanácsadó támogatásához, egyúttal az érdekelt szakemberek figyelmét is felhívni a témára.

 ÖsszefoglalásCél
 FolyamatKimenet
 Csatlakozás 

 

Scroll to Top